What are you looking for?

Vacancy: Secretarial Staff Member

Vacancy: Secretarial Staff Member

It is not possible to apply for this vacancy anymore. NIAS-KNAW is looking for a new member of staff. Application deadline: 1 September 2019.

Information about this vacancy is in Dutch only.

Om onze staf te versterken zoeken wij op korte termijn een secretarieel medewerker (max. 30.4 uur per week).

Functieomschrijving

 • Je ondersteunt bij de selectie en acquisitie van toekomstige fellows, en faciliteert en continueert onze dienstverlening aan huidige fellows.
 • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor fellows en treedt op als gastheer/gastvrouw.
 • Jouw takenpakket bestaat onder andere uit het inplannen van afspraken, dossierbeheer, afhandeling van e-mail en telefoon, publicatieregistratie, het voorbereiden en notuleren van vergaderingen en besprekingen.

Functie-eisen

 • Je beschikt tenminste over een HAVO/MBO-diploma en/of relevante opleiding;
 • Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent bovengemiddeld handig met computers, webservices en software (met name Microsoft Office);
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Engels;
 • Je bent secuur en proactief;
 • Je hebt talent voor organiseren en kunt snel schakelen in werkzaamheden;
 • Je bent sociaal vaardig en je kunt zowel goed samenwerken als goed zelfstandig werken;
 • Je kunt discreet omgaan met privacygevoelige informatie.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling bij de KNAW ten behoeve van NIAS betreft in eerste instantie een dienstverband voor de periode van een jaar. Het salaris bedraagt afhankelijk van relevante werkervaring minimaal € 2.261,- en maximaal € 3.052,- (schaal 7 CAO-Nederlandse Universiteiten) bij een 38-urige werkweek. De KNAW biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,3 % eindejaarsuitkering, 8% vakantie-uitkering, een goede pensioenregeling, 6 weken vakantie op jaarbasis en de mogelijkheid om verlofdagen te kopen/verkopen.

Over NIAS

Het Netherlands Institute for Advanced Study in the Humanities and Social Sciences (NIAS) is gevestigd in Amsterdam en een instituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). NIAS wordt in de bedrijfsvoering ondersteund door het bedrijfsbureau van het KNAW Humanities Cluster.

NIAS ondersteunt onafhankelijk, excellent onderzoek en kennisuitwisseling, in een multidisciplinaire setting. Ieder jaar biedt NIAS residenties aan een groep fellows, bestaande uit nationale en internationale onderzoekers, kunstenaars, journalisten en auteurs. Het is onze missie om een fysieke en intellectuele omgeving te creëren, een veilige haven voor door nieuwsgierigheid gedreven onderzoeksprojecten en ‘slow science’. Daarbij draagt NIAS bij aan maatschappelijke debatten, door middel van het organiseren van publieke evenementen waarin kennisuitwisseling en een open onafhankelijk debat centraal staan.

Ieder jaar ontvangt NIAS ongeveer 60 fellows. De kleine staf van NIAS is flexibel, sociaal en slagvaardig.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Hoofd Academische Zaken, Fenneke Wekker, e-mailadres: fenneke.wekker@nias.knaw.nl.